Ilustrační foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Ženu ve věku 31 let a jejího o 18 let staršího přítele stíhá chomutovský vyšetřovatel pro spáchání trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Dotyční spolu sdíleli jeden byt na sídlišti v Chomutově, kromě toho však měli i další společné zájmy. Mezi ně patří podle zjištění kriminalistů užívání drog a jejich distribuce. Podle policistů měla dvojice nejméně po dobu několika měsíců distribuovat v Chomutově pervitin jeho uživatelům.

„Pro drogu si zákazníci měli většinou chodit přímo k dealerům domů," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Prodejci si díky svým „obchodům“ měli přijít na desítky tisíc korun. Nakonec však „spadla klec“, kriminalisté při prověřování zajistili důkazy o jejich činnosti a kromě toho u nich při domovní prohlídce našli například uzavíratelné sáčky se žlutou krystalickou látkou, bílou krystalickou látkou anebo digitální váhu.

U soudu obviněným za popsané jednání hrozí až pětileté odnětí svobody.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru