Kapela Mig 21 je hvězdou chomutovského ČEZFESTu. Zdroj: FB kapely Mig 21
Chomutov

Chomutov – Čtvrtečním večerem začíná třídenní ČEZFEST v Chomutově, který je směsicí promítání filmu pod širým nebem, koncerty a sportu. Jeho součástí je také bonusové kolo v Rodinném zápolení. 

Ve spolupráci s Mezinárodním filmovým festivalem Karlovy Vary se ve čtvrtek v letním kině od 21 hodin promítá film Amélie z Montmartru. 

Pátek je zasvěcen hudbě. Fanoušci se mohou těšit na živé koncerty, hrát se začne v 17 hodin na stadionu za halou. Jako první před publikum předstoupí vítěz soutěže Zapínač, následuje vystoupení Sebastiana a celý večer vyvrcholí koncertem kapely Mig 21.

Sobota se celá ponese ve znamení sportu. Připraven je ranní běh městem, o titul si to mezi sebou rozdají tříčlenné týmy ve florbalu. A připravena je i soutěž o nejsilnější odpal. 

Vstup na festival je zdarma. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru