Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň – Od začátku července využívají dárci krve v Nemocnici Kadaň nový benefit. Dostávají totiž automaticky příspěvek na parkovné. 

„Od  1. 7. 2024 si už u nás dárci krve nemusí dělat starosti s placením za parkování. Každému dáme totiž příspěvek v hodnotě 20 korun, a to je přesně tolik, kolik stojí dvě hodiny parkování před poliklinikou. No není to skvělé, co na to říkáte?" velebí nový benefit marketingová specialistka Nemocnice Kadaň Karolína Odlasová. 

Zvláště v době letních dovolených mají odběrová místa větší poptávku po nových dárcích krve. Ti tradiční totiž v době dovolených nebývají k dispozici a stává se, že některé krevní skupiny pracovištím docházejí. Odběrová místa tak tradičně v létě lákají k darování krve i nové dárce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru