Když strážníci dorazili na místo nehody, nikdo u vozu nebyl. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníci Městské policie Chomutov se při svých službách setkají s ledasčím. Bohužel výjimkou nebývají ani nehody zapříčiněné požitím alkoholu. U jedné takové nehody byli velmi rychle strážníci na začátku prázdnin. Nyní městská policie zveřejnila i fotografie

„Obsluha městského kamerového systému zjistila ve vozovce u silnice I/13 pohybující se osoby, tudíž byly na místo vyslány hlídky, aby prověřily, co se na místě děje. Shodou okolností byla jedna z hlídek poblíž a před chvílí u místa zaslechla hlasitou ránu. Když se strážníci dostavili na místo, pochopili, co ráně předcházelo. V travnatém porostu kus od lesoparku se nacházelo vozidlo po dopravní nehodě, ale na místě se nikdo nenacházel," popisují strážníci začátek příběhu.

Opilý řidič havaroval u zooparku. První hlídka byla v tu chvíli nedaleko, ránu tedy strážníci slyšeli. Foto: MP Chomutov

Protože existovala i možnost, že je řidič či spolujezdec zraněný a opustil místo kvůli šoku, začaly hlídky okamžitě kontrolovat okolí. „V ulici 17. listopadu byl nalezen řidič, který byl zdravotně v pořádku, ale zcela evidentně pod vlivem alkoholu. Po jeho doznání následovala dechová zkouška, kterou provedla přivolaná PČR, s výsledkem 1,41 promile,"  informuje městská policie o rozuzlení případu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru