Den otevřených dveří pořádá dopravní podnik v sobotu 25. srpna. Foto: Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova
Chomutov

Chomutov – Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova otevře brány vozovny Písečná pro širokou veřejnost. V neděli 25. srpna 2024. se uskuteční se 6. ročník Dne otevřených dveří.

„Na letošní akci jsme pro vás připravili několik novinek. Komentované prohlídky vozovny s průvodcem. Na odstavné ploše budou vystaveny autobusy a trolejbusy od nejstarších až po nejnovější. Spolu s novými vozy od Solarisu zde budou vystaveny Karosy řady 700, Ikarus 280, Karosy řady 900, pracovní vůz Škoda 15Tr ev.č. 002, servisní vozidla a další. Připraven bude kvíz dopravního podniku o drobné dárky DPCHJ. Letos poprvé vyjedou speciální linky, které vás zdarma dopraví do vozovny Písečná z různých částí města," představuje nejzajímavější novinky Ladislav Drobný z Dopravního podniku měst Chomutova a Jirkova.

Na linku DOD1 bude vypraven historický trolejbus Škoda 15Tr ev.č. 008 a pojede po trase vozovna Písečná – Jirkov aut. nádr. – vozovna Písečná.

Na linku DOD2 budou vypraveny autobusy Karosa B741 a dvoupatrový MAN A39. Vozy pojedou po trase vozovna Písečná – Palackého – vozovna Písečná.

 
Na linku DOD3 bude vypraven autobus Škoda 706 RTO a pojede jako vyhlídková linka po trase vozovna Písečná – smyčka Písečná – vozovna Písečná.

 
Všechny tyto speciální linky přepravují cestující zdarma. V případě poruchy vozidla vyjede standardní vozidlo MHD.

Ani letos nebudou chybět atrakce pro děti. Obří nafukovací skákací hrady, informační stánky hasičů, policistů a záchranářů. Doprovodný a hudební program. Lahodné lokální občerstvení a výborná zmrzlina z Otvic.

„Přijďte si s námi užít neděli v dopravním podniku. Těšíme se na vás!" dodává na závěr Ladislav Drobný.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru