Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Chomutovští kriminalisté trestně stíhají 43letého cizince. Vyšetřovatel ho obvinil ze spáchání zločinu násilí proti úřední osobě.

"Dotyčný měl začátkem srpna napadnout člena rybářské stráže (který je současně policistou). Ten vykonával v době svého volna kontrolu u Zaječického rybníku. Přitom (poté, co se prokázal jako člen rybářské stráže a později i služebním průkazem příslušníka Policie ČR) měl vyzvat kontrolovaného k předložení rybářského lístku a dokladů totožnosti. Místo předložení požadovaných dokladů měl dotyčný nasednout do osobního vozidla a rozjet se proti poškozenému. Ten po nárazu upadl na kapotu a muž s ním měl popojet, zaparkovat a vystoupit. Poté mu měl ještě hrozit nožem a z místa pěšky odejít. Mezitím napadený člen rybářské stráže oznámil událost na linku 158 a na místo přijeli policisté. Ti následně podezřelého, který se tam vrátil pro své auto, zadrželi," popsala případ policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

V případě odsouzení hrozí obviněnému podle zákona trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do šesti let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru