Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň – Nemocnice Kadaň slaví dvacet let od založení Transfúzního odběrového centra, které bylo slavnostně otevřeno 21. září 2004. Díky velkému zájmu lidí darovat krev byla v roce 2014 otevřena další transfúzní stanice Nemocnice Kadaň, tentokrát na poliklinice v Žatci.

Obě transfúzní odběrová centra v současné době registrují celkem 6 200 dárců. Důvodem k přípitku je také fakt, že za 20 let zde proběhlo 75 000 odběrů, ze kterých jsme získali 34 000 litrů krve, která zachránila mnoho životů.

Při příležitosti tohoto významného výročí obdrží každý, kdo k nám do kadaňského centra přijde darovat krev nebo plazmu, šampaňské jako poděkování za jeho neocenitelnou pomoc.

Všem, kteří se u nás odběru krve účastnili, ať už jednou nebo pravidelně, i těm, kteří se teprve chystají, srdečně děkujeme za jejich obrovský přínos v záchraně životů. Každý z vás je skutečný hrdina.

Děkujeme Vám.

Tým TOC Nemocnice Kadaň se na Vás těší v těchto ordinačních hodinách:

Pondělí:           06:30 - 10:00 (pouze pro zvané dárce plazmy)
Úterý:               06:30 - 08:30    
Středa:             06:30 - 08:30    
Čtvrtek:             06:30 - 08:30    
Pátek:              Zavřeno

Tým TOC Žatec se na Vás těší v těchto ordinačních hodinách:

Úterý:               06:30 - 08:30    
Čtvrtek:             06:30 - 08:30    

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru