Klášterec nad Ohří - Nůž vytáhl na svého otce 26letý muž z Klášterce nad Ohří. Agresivní mladý muž byl úplně na mol. Konflikt museli přijet uklidnit policisté. Naštěstí se nikomu nic nestalo.

Ilustrační foto

Incident se odehrál v uplynulých dnech v Palackého ulici. Otec s dospělým synem se tady pohádali. „Pak došlo i k vyhrožování ze strany syna, kdy držel v ruce nůž,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková. Rozzuřeného mladíka policisté zadrželi a dali mu „dýchnout“. „Přístroj ukázal 3,05 promile alkoholu v dechu,“ konkretizovala mluvčí. Taková hodnota je už velmi těžká opilost, při které se člověk neovládá. Některým lidem by tolik vypitého alkoholu způsobilo otravu a bezvědomí.

Co incident mezi synem a otcem vyprovokovalo, je předmětem dalšího vyšetřování. Šestadvacetiletému agresivnímu muži hrozí trestní stíhání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru