Chomutov - DCC Chomutov, které každoročně pořádá tuning srazy na letišti v Březně, přičemž zahájení sezóny plánuje po polovině měsíce dubna 2016, pořádá v období od 16. do 31. března sbírku pro nemocného Davida Hodana. Kdo je David Hodan? Tento 26letý mladík z Plzně tpí od svého narození genetickou vadou způsobující onemocnění periferních nervů.

David má rád auta.

David se po základní škole se věnoval studiu na střední průmyslové škole elektrotechnické. Bohužel ale jeho studium přerušila „stopka“, jak sám říká. Přestoupil tedy na střední odbornou školu poštovní, kde studoval obor „informatika v ekonomice“ - školu jsem studoval dva roky. Byly to pro něj nejlepší roky života. Možná i tím, že v té době mohl ještě relativně užít spoustu věcí, které už ho v životě asi nepotkají.

Okolo roku 2008 David prodělal komplikovaný zápal plic, který měl za následek „pendlování“ mezi nemocnicemi a bohužel i to, že David již nemůže žít bez plicního ventilátoru a drtivou většinu života tráví v posteli.

I přes to všechno, David našel jednu obrovskou vášeň – Auta a autíčka. Na internetu hledá vše o automobilech, komunikuje s dalšími na sociálních sítích, na diskuzních fórech a sleduje obchody, hlavně bazary s modely aut.

Vzhledem ke společnému zájmu se rozhodlo DCC (Different Car Club) pomoci Davidovi a do konce měsíce března 2016 pořádá sbírku všeho, co by Davida potěšilo. Stránku události na FB najdete zde.

Obracet se můžete na své nejbližší DCC, působí mimo jiné také v Mostě či Ústí nad Labem.

Kdo jsou DCC?

[article]3982[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru