Zloději berou vše. Při posledních dvou vloupačkách do domů zmizely i obnošené boty z botníků!
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutovsko - Zloději berou opravdu všechno. Hodí se jim i zdánlivě téměř bezcenné věci. Při posledních dvou vloupačkách do obytných domů na Chomutovsku zmizeli majitelům nejen věci ze sklepů, ale i obnošené boty z botníků.

Neznámý zloděj vykradl minulý týden dům v Březně. Vnikl nejdříve na chodbu a tady z botníku odcizil několik odložených párů značkových bot. Pak přešel do sklepa, kde prohledal kóji, odkud ukradl rybářské pruty, troje lyže, různé nářadí a další věci. “Majitelce vznikla celková škoda za téměř 29 tisíc korun,” sdělila k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Obdobná krádež se stala nedávno v Chomutově. O své boty tady přišel muž, který bydlí v domě v Sokolské ulici. “Z botníku zmizely majiteli dva páry sportovních bot, ze společných prostor dalšímu obyvateli pak horské jízdní kolo,” konkretizovala policejní mluvčí. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 25 tisíc korun.

Po pachatelích policisté pátrají.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru