Za kolik se budou prodávat pozemky pro rodinné domy Na Skalce? Cena už byla stanovena, rozhodne ale až nové vedení města
NÁKRES ROZVRŽENÍ BUDOUCÍCH PARCEL V LOKALITĚ NA SKALCE. BUDE TU MÍSTO PRO TŘICET RODINNÝCH DOMŮ.
Chomutov

Jirkov - Jakým způsobem a za jakou cenu bude město prodávat pozemky připravené v lokalitě Na Skalce, kde vyrostou rodinné domy? Na to si musí potenciální zájemci ještě počkat. Návrh byl již připravený ke schválení, zastupitelé ho ale odložili s tím, aby o něm rozhodlo až nové vedení města.

Podle pravidel, která vypracoval odbor majetku města a útvar investic, by se pozemky prodávaly obálkovou metodou. Minimální cena byla stanovena znalcem, a to na 1035 korun za metr čtvereční. Zastupitelé o pravidlech diskutovali při zářijovém zasedání, nakonec je ale stáhli s tím, že by o nich mělo rozhodnout až nové zastupitelstvo vzešlé z nadcházejících voleb.

V lokalitě Na Skalce vzniká třicet parcel na výstavbu rodinných domů, každá o výměře přibližně 700 – 800 metrů čtverečních. Město tu nechalo vybudovat inženýrské sítě a komunikace. Termín dokončení včetně vyhotovení geometrického plánu na zaměření jednotlivých stavebních pozemků se předpokládá koncem roku 2018.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru