Toulavá fenka se zasekla v železném plotě, museli ji vyprostit hasiči
Pejsek byl vyproštěn pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Foto: Hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - Kadanští strážníci se několik dní marně pokoušeli odchytit toulavého psa, který se pohyboval po městě. S plachou fenkou jim nakonec museli pomoci hasiči, zasekla se totiž mezi příčkami železného oplocení.

Událost se stala již v prvním polovině října, kadaňští strážníci nyní o průběhu odchytu pejska informovali. Osud fenky totiž sledovala spoustu lidí, kteří ji vídali pobíhat po městě.

Černou fenku křížence se městská policie pokoušela lapit několik dní. Všechny pokusy byly ale marné. Pejsek byl plachý, před strážníky utíkal. Jeho volný pohyb v ulicích byl ale nebezpečný. Fenka sice nebyla agresivní, ale mohla ohrozit silniční provoz.

Dopoledne 7. října před jedenáctou hodinou se zaběhla do kostela svatého Petra a Pavla, přitom se zachytila mezi příčkami železného oplocení a nemohla se dostat ven. Na místo byli přivoláni kadaňští hasiči, kteří za pomoci vyprošťovací techniky pejska z nepříjemného sevření uvolnili a strážníci ho následně odchytili. Fenka byl bez zranění převezena do psího útulku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru