Muž zkolaboval v zavřené dílně. Díky jeho synovi a strážníkům snad přišla pomoc včas
Foto: Hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - Kadaňští strážníci pomáhali zachránit muže, který zkolaboval v uzavřené dílně. Zalarmovali záchranku a hasiče. Muž, kterého postihla zřejmě náhlá zdravotní indispozice, skončil v nemocnici.

Případ se stal 12. října v Prunéřově, teď o něm městská policie informovala. Na službu konajícího strážníka se obrátil s žádostí o pomoc muž z Kadaně. Řekl mu, že jeho otec je pravděpodobně zavřený v dílně a má nějaký zdravotní problém. Matka s ním hovořila asi před hodinou a prý mluvil hodně nesrozumitelně.

Na místo byla hned přivolána zdravotnická záchranná služba a hasiči. Ještě před jejich příjezdem se hlídce a synovi podařilo dílnu otevřít. Na zemi našli ležícího muže, který nekomunikoval. Za pomoci hlídky a hasičů byl přenesen do sanitky a převezen do nemocnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru