Kláštercem se proháněl zdrogovaný motorista, řidičák nikdy nevlastnil
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Policisté chytili v Klášterci nad Ohří 27letého řidiče, který neměl za volantem auta vůbec co pohledávat. Byl pod vlivem drog, a navíc bez řidičáku.

S osobním vozidlem Peugeot 306 projížděl ve středu v noci ulicí v Klášterci nad Ohří 27letý obyvatel Podbořan. Tady ho zastavila a zkontrolovala policejní hlídka. Součástí kontroly byl i test na přítomnost zakázaných látek, který byl pozitivní. Aby toho nebylo málo, muž nemohl ke kontrole předložit svůj řidičský průkaz, jelikož ho nikdy nevlastnil. “O dalším postupu policisté rozhodnou na základě provedeného odběru krve,” doplnila policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru