Silnice přes hráz Nechranic je stále uzavřena. Jak dlouho ještě budou trvat objížďky?
Hráz vodní nádrže zůstává dál uzavřená. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Nechranice - Hráz vodního díla Nechranice zůstává pro dopravu dál uzavřená, a to z důvodu probíhajících stavebních prací na bezpečnostním přelivu vodní nádrže. Úplná uzavírka platí již od konce srpna letošního roku a potrvá ještě necelé dva měsíce.

Ke konci letních prázdnin přešly stavební práce do takové fáze, že bylo bezpodmínečně nutné úplně uzavřít silniční komunikaci na trase Březno - Chbany (Podbořany). Stavební práce vyžadují odstranění dočasného statického podchycení mostovky. Bez tohoto podchycení není možné mostní konstrukci používat ani pro osobní dopravu.

Objízdné trasy vedou přes Žatec a Kadaň. Trvale platí zákaz průjezdu po spodní účelové komunikaci přes obec Nechranice. Tato komunikace je k dispozici pouze pro vozidla autobusů a záchranných složek. Podle dopravního servisu by měla úplná uzavírka trvat do 30. listopadu letošního roku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru