Chomutovan našel v práci cizí mobil a nechal si ho. Pozor, je to trestné!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Policisté chomutovského obvodního oddělení zjistili, kdo si měl přisvojit cizí mobilní telefon v jednom z chomutovských podniků. O svůj přístroj tam začátkem března přišel zaměstnanec, který ho zřejmě ztratil.

Podle informací zjištěných policisty měl ztracený telefon nalézt jiný pracovník firmy a ponechat si ho. Poškozenému tím původně vznikla škoda ve výši více než 6 tisíc korun. Nemusí ale zoufat. "Policisté mobil zajistili a vrátili ho majiteli. Šestapadesátiletému muži z Chomutova naopak sdělili podezření z trestného činu zatajení věci. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru