Ulice v Jirkově čekají plošné opravy silnic. Město prosí řidiče o trpělivost
Ilustrační foto, zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Od příštího týdne budou v některých jirkovských ulicích zahájeny plošné opravy komunikací.

Ve čtvrtek 21.5.2020 bude zahájena oprava v ulici Zaječická u autobusového nádraží a na křižovatce ulic Jezerská a Palackého. V pátek 22.5.2020 pak bude ofrézována ulice Osvobození a část komunikace Obchvat u Koliby.

V dalším týdnu pak budou od 26.5.2020 zahájeny opravy v ulici U Sauny ke křižovatce U Dubu a od 27.5.2020 v ulici Vinařická u Horníka. Budou prováděny pouze opravy jízdních pruhů bez parkovacích míst. Termíny jsou zatím orientační, může dojít k drobným změnám.

Úseky, kterých se opravy týkají, budou v předstihu označeny dopravními značkami. Město žádá obyvatele, aby na těchto komunikacích neparkovali a umožnili tak hladký průběh oprav. "Bohužel, u některých úseků se nevyhneme situacím, kdy položení asfaltového povrchu nebude bezprostředně navazovat na ofrézování komunikace. Prosíme tak řidiče o pochopení, vzájemnou toleranci a trpělivost," stojí na webových stránkách města Jirkov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru