Vyrazte na kolo nebo na procházku. Cesta kolem jirkovské přehrady je znovu otevřená
Vodní nádrž Jirkov. Foto: Povodí Ohře
Chomutov

Jirkov - Postupným uvolňováním opatření proti šíření koronaviru Covid-19 mohl správce, kterým je Povodí Ohře, zpřístupnit cestu vedoucí z Jirkova kolem přehrady a nádrže Jirkov do Telšského údolí.

V tuto chvíli, kdy zprávu čtete, je již cesta otevřená. Platí zde ale stejná pravidla jak obecně platná, tak i ta, která se vztahují přímo na vodní dílo Jirkov.

Otevírací doba je nastavena od 6.30 do 20.00 hodin každý den až do 31. října 2020. "V čase otevření je otevřená branka pro veřejnost, kudy mohou projít pěší, cyklisté, lidi s kočárky a samozřejmě pamatujeme i na hendikepované. Vítáme tímto všechny slušné lidi, kteří chtějí trávit čas i v blízkosti naší přehrady," uvedl tiskový mluvčí společnosti Povodí Ohře Jiří Svejkovský.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru