Z deníku strážníků: Agresivní mladík si odmítal nasadit roušku, muž zase našel na autě mouku a vajíčka
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - V půl druhé odpoledne si strážníci během kontrolní činnosti v Chomutovské ulici všimli mladíka, který stál v blízkosti dalších osob a neměl nasazenou roušku ani jiný prostředek k zakrytí úst a nosu.

I po upozornění si odmítl roušku nasadit a odmítl i prokázat svoji totožnost. Proto byl předveden na Policii ČR k prokázání totožnosti. Protože kladl pasivní odpor, musely být použity donucovací prostředky. Případ byl předán přestupkové komisi.

 

Hluk od souseda rušil

Kolem půl desáté večer si na hlučného souseda postěžovala žena z domu v Zeyerově ulici. Když ho na to upozornila, tak byl na ní vulgární. Jak strážníci na místě zjistili, muž z Kadaně byl pod vlivem alkoholu a pohádal se doma s přítelkyní. Slíbil, že již bude klid.

Stromy bylo nutné porazit

Odpoledne byla hlídka městské policie vyslána do Husovy ulice, kde u dětského hřiště byly dva stromy ve špatném stavu. Strážníci se spojili s odborem životního prostředí. Bylo domluveno, že stromy budou druhý den pokáceny. Strážníci označili místo tak, aby do té doby nemohlo dojít k úrazu.

Na autě našel mouku a vajíčka

Ráno v půl deváté se na městskou policii obrátil muž z Chomutovské ulice a oznámil, že mu někdo nejspíše z okna domu hodil přes noc na auto vajíčka a mouku. Podezření měl na děti.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru