OBRAZEM: Shrek, Simpsonovi či Mimoňové. Děti se na Červeném Hrádku podívaly do oblíbených pohádek
8x foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Červený Hrádek - Na zámku Červený Hrádek se v sobotu konal dětský den. Probíhal v režii Domu dětí a mládeže Paraplíčko a podílelo se na něm i město.

Tentokrát byla pro děti připravena akce Pohádkový les aneb Výprava za velkou louži. Děti měly svou kartičku, a když splnily úkoly v každé pohádce, mohly si vyzvednout odměnu. V zámeckém areálu bylo také ohniště, kde si mohli účastníci upéct špekáčky.

Děti se díky povedené akci podívaly do pohádek jako je Zloba, Ledové království, Shrek, Petr Pan, Sněhurka a sedm trpaslíků, 101 dalmatinů, Spongebob, Piráti z Karibiku, Simpsonovi, Mickey Mouse a Mimoňové.

foto

3105jirkov

3105jirkov2

3105jirkov3

3105jirkov4

3105jirkov5

3105jirkov6

3105jirkov7

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru