OPRAVDU SE STALO: Šílenec se na silnici rozeběhl proti jedoucímu autu! Skončilo to ukopnutým zrcátkem
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Minulou středu večer zasahovali jirkovští policisté proti muži, který měl pod vlivem alkoholu páchat výtržnosti. Dotyčný šel v Jirkově po obchvatové komunikaci nad ulicí Krušnohorská, a když se k němu blížilo vozidlo, rozeběhl se proti němu.

Řidič auta se snažil zabránit srážce vybočením do protisměru, přitom však měl muž vyskočit a kopem na vozidle urazit pravé zpětné zrcátko. Když řidič vozidla zastavil a šel za ním, měl na něho ještě vulgárně řvát. Poté měl utéct do jednoho z panelových domů, odkud pak podle svědků z okna vyhodil plastovou láhev naplněnou vodou.

"Mužovo agresivní a vulgární chování pak mělo směřovat i vůči přivolaným policistům, kteří ho nakonec zpacifikovali a zadrželi. Dechová zkouška provedená se zadrženým na policejním oddělení ukázala hodnotu 1,8 promile alkoholu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Další den policisté muži sdělili podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Za jeho spáchání mu hrozí odnětí svobody až na dva roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru