V Moravské ulici začala rekonstrukce vodovodu a kanalizace. Uzavírky a omezení potrvají měsíce
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Společnost Severočeské vodovody a kanalizace zahájila dnes (úterý 1. června) plánovanou investiční akci. V Chomutově v ulici Moravská započaly práce na rekonstrukci zastaralého vodovodu a popraskané kanalizaci.

Následně se síťaři pustí do rekonstrukce plynovodu. Plánovaná akce je rozvržená do dvou etap a síťaři koordinují harmonogram rekonstrukce tak, aby veškeré práce navazovaly. I přesto počítejte v následujících měsících s uzavírkami a jistým omezením na komunikacích.

Dokončení I. etapy je plánované na konec srpna. Následující II. etapa by měla být dokončena v listopadu letošního roku. Bližší informace o dopravním omezení naleznete na webových stránkách města a informace o výlukách na stránkách Dopravního podniku měst Chomutova a Jirkova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru