OBRAZEM: Děti v Březně u Chomutova si užily barevný den
Děti ve Březně u Chomutova si užily barevný den. Foto: Jitka Fárová
Chomutov

Březno - Dětský den ve znamení barev se konal pro děti v pátek, v místním parku, v Březně u Chomutova. Zúčastnilo se ho stovky dětí. Kdo chtěl získat sladkou odměnu, musel splnil 7 disciplín.

Každé stanoviště bylo označené různou barvou. Děti se strefovaly míčky do plechovek, skákaly v pytlích, házely kroužky nebo musely předvést svoji zručnost a z papíru vytvořit různá zvířátka. Kdo vše splnil, mohl si opéct na ohni buřta.

Místní hasiči pak na závěr pro všechny děti vytvořili pěnu. "Celá akce byla moc hezká, děti si to náramně užily. Hlavně se vyřádily v té pěně, to byla taková hezká tečka nakonec," řekla jedna z maminek.

foto

0706brezno1

0706brezno2

0706brezno3

0706brezno4

0706brezno5

0706brezno7

0706brezno8

0706brezno9

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru