AKTUÁLNĚ: Na železniční trati mezi Chomutovem a Kadaní došlo k mimořádné události, hasiči evakuují cestující z vlaku
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Na železniční trati 130 v úseku mezi Chomutovem a Kadaní-Prunéřovem došlo dnes před polednem k mimořádné události, provoz na trati je v tuto chvíli omezen.

Na mimořádnost v provozu upozornily jako první České dráhy, podle kterých najel osobní vlak mezi stanicemi Chomutov a Kadaň Prunéřov do kamení na trati. O události ale nyní informují i hasiči, kteří uvádějí jako příčinu nehody něco jiného. "Jednotka Správy železnic a jednotka ze stanice Chomutov evakuují třicet lidí z vlaku stojícího po srážce se zvěří v Chomutově u Kamencového jezera," píše hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje na svém twitteru.

Událost je bez zranění, hnací vozidlo vlaku ale bylo poškozeno. Provoz byl sveden do jedné ze dvou traťových kolejí, vzhledem k tomu může docházet ke zpožďování vlaků až o 15 minut.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru