Foto zdroj: ŘSD
Chomutov

Chomutovsko - Hned tři uzavírky najednou nás přes léto čekají na silnici I/13 v úseku u odbočky na Hasištejn, v Prunéřově a u elektráren. Aktuálně o tom informuje Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD).

Všechny tři uzavírky odřídí regulovčíci a přes noc semafory. Řidiči mají počítat se zdržením. Jedná se o opravu mostů přes Prunéřovský potok, u Ušáku, kde už se opravuje od dubna, a u odbočky na Hasištejn. Stávající oprava mostu u Ušáku skončí 8. srpna.

"Včera jsme instalovali dopravní značení na mostu přes Prunéřovský potok, který má po dopravní nehodě poškozené svodidlo a římsu. Na místě provedeme odfrézování vozovky, demolici římsy a demontáž zábradlí," popisuje ŘSD na svém webu. Oprava postupně proběhne na obou stranách a potrvá do 14. srpna.

Třetí oprava na mostu mimoúrovňového křížení silnice I/13 se silnicí III. třídy u odbočky na Místo začne 21. června a skončí na podzim. "Řidičům se za dopravní komplikace omlouváme," uzavírá ŘSD.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru