Policisté na Chomutovsku kontrolovali, zda se řidiči věnují řízení. Takhle to dopadlo
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Začátkem týdne se na Chomutovsku stejně jako v ostatních okresech Ústeckého kraje uskutečnila dopravní akce zaměřená na věnování se řízení. Chomutovští dopravní policisté zkontrolovali 46 vozidel, přitom zjistili 27 dopravních přestupků.

Z výsledků akce je zřejmé, že většina zkontrolovaných řidičů se řízení věnovala a po této stránce byli tedy téměř všichni vzorní. Pouze jeden řidič držel za jízdy v ruce mobilní telefon. Horší to však bylo s dodržováním stanovené nejvyšší povolené rychlosti jízdy.

"Překročení rychlostního limitu se dopustilo 21 řidičů. Policistům v rámci akce neunikly ani přestupky, kterých se dopustili dva chodci. Z 27mi zjištěných přestupků jich bylo 26 vyřešeno na místě uložením pokut v celkové částce 21.800 korun. Přestupek jednoho řidiče byl oznámen k projednání příslušnému správnímu orgánu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru