V kempu na Nechranicích se konal Dětský den. Užily si ho děti zaměstnanců věznice
Dětský den na Nechranické přehradě. Foto zdroj: Věznice Nové Sedlo
Chomutov

Nové Sedlo, Nechranice - Měsíc červen plný sluníčka a dobré nálady přivítal děti zaměstnanců věznice Nové Sedlo na dětském dnu, který organizovala věznice spolu se Základní odborovou organizací v kempu na Nechranické přehradě.

Měsíc červen je každoročně vyhrazen k setkání rodičů s dětmi na tradičním dětském dnu a když sluníčko nezlobí, vždy se jedná o povedenou akci. Zaměstnanci věznice nic neponechávali náhodě. Organizační stránku měla na starosti Petra Legátová a Hana Fárková. Občerstvení částečně, jako sponzorský dar, zajistila kuchyň věznice, která uvařila a připravila k transportu výborný guláš a upekla skvělé ovocné řezy.

2806detskyden

Obec Nové Sedlo zapůjčila bezúplatně stoly, lavice, stany atd. Organizaci na místě zajišťovali rodinní příslušníci. A samozřejmě co by to bylo za setkání bez účasti příslušníků vězeňské stráže, která rodičům a dětem předvedla kousek ze svého umění. Největší pozornost a zájem dětí se soustředil na ukázky výcviku služebních psů.

A co děti? Na ně čekal den plný her a disciplín od tradičních skákání v pytlích, chůze na chůdách, skládání puzzle, vědomostní kvízy, trefování míčku do mimoně, malování na obličej až po dětskou diskotéku. Každá disciplína byla odměněna diplomem a medailí, které byly připraveny ve spolupráci s odsouzenými.

2806detskyden3

Páni kluci pod přísným dohledem příslušníků se seznámili se střelbou ze vzduchovky, nahlédli do eskortního. Hasiči předvedli nejen techniku, ale zvědavcům dali k „dispozici“ i hasičský vůz. Den plný zábavy utekl jako voda a tak na rozloučenou ještě každému balíček se sladkostmi a poděkování všem.

(eko)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru