Za jídlo v obchodech Chomutovan zásadně neplatil, jeho mise ale pokaždé skončily neúspěchem
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Několika menších krádeží zboží se měl dopustit v průběhu zimy a jara 32letý muž z Chomutova. Ten navštěvoval různé obchody v Chomutově a bral si v nich potraviny, za které však neplatil.

Nejvíce ho lákaly konzervy s tuňákem anebo makrelou, ale nepohrdal ani bonbóny. Většinou odcizené zboží neodnesl dál než za prostor pokladen, kde byl zadržen pracovníkem ostrahy a lup musel vrátit.

"Původně byly jeho krádeže šetřeny jako přestupky. Souhrnná hodnota odcizených věcí však nakonec přesáhla deset tisíc korun, takže bylo jednání dotyčného posouzeno jako pokračující trestný čin krádeže. Za jeho spáchání hrozí podezřelému u soudu až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla policjení mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru