Co je nového v Chomutově? Ožije brzy kulturou, připravuje vánoční trhy a navštívil ho Jarda Jágr!
Hokejová legenda Jaromír Jágr v CHomutově. Foto zdroj: Město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutov žije! V pátek 2. července odstartuje kulturní program v Chomutově Nina Schwarzová a skupina The Elevators.

V městském parku bude v sobotu 3. července program s názvem Přivezte si sluníčko, který je určený především pro ty nejmenší. A country odpoledne zažijete v hudebním altánku s kapelou Album. Akce se uskuteční dle platných hygienických a bezpečnostních nařízení a doporučení vlády ČR. Aktuální informace s podrobným programem naleznete na oficiálních stránkách města. Nově si také můžete za pomoci aplikace v mobilním telefonu načíst celý program přes QR kód.

Technické služby pokračují v blokovém čištění

Od 29. června do 1. července budou Technické služby města Chomutova uklízet v ulicích:

  • V úterý 29. 6.: 17. listopadu, Dřínovská od ul. Holešická po ul. 17. listopadu vč. parkovišť, Kyjická vč. parkovišť u domů čp. 4774 – 4777.
  • Ve středu 30. 6.: 17. listopadu, Hutnická vč. parkovišť.
  • Ve čtvrtek 1. 7.: Šípková, Kamenná hl. silnice, schody Kamenný Vrch.

V ulicích Kyjická a Hutnická bude po dobu blokového čištění umístěn kontejner na velkoobjemový odpad.

Výzva pro stánkový prodej na vánočních trzích

Kulturní akce s názvem „Chomutovské Vánoce 2021“ se uskuteční v termínu od 28. listopadu do 24. prosince 2021. V rámci přípravy vánočních trhů vyhlašuje statutární město Chomutov výběrové řízení ohledně stánkového prodeje. Ve čtvrtek 1. července od 8.00 hodin město zveřejní na svých webových stránkách Výzvu s přihlašovacím formulářem. K dispozici mají zájemci celkem 22 míst a podat přihlášku lze do 9. srpna 2021. Nabídky mohou uchazeči zasílat elektronicky na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., anebo poštou či osobně na adresu: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV, Kancelář primátora, Zborovská 4602, Chomutov 430 28.

Jaromír Jágr hledá azyl v Chomutově

Vzhledem k prodlužující se rekonstrukci kladenského zimního stadionu, hledá Jaromír Jágr azyl pro své Rytíře Kladno. Ti musí extraligový ročník zahájit mimo domácí led, a proto vyvolali jednání s Chomutovem o možnostech působení v Rocknet aréně, kde momentálně Piráti Chomutov hrají pouze krajský přebor. O případném pronájmu hokejové arény bude vedení města jednat i s místním klubem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru