Nová parkovací místa, chodníky a dětské hřiště. Sídliště Zdeňka Štěpánka dostane během léta nový kabát
Sídliště Zdeňka Štěpánka dostane během léta nový kabát. Foto zdroj: Mšsto Chomutov
Chomutov

Chomutov - Město Chomutov zahájilo realizaci rekonstrukce veřejného prostoru v ulici Zdeňka Štěpánka. Do konce září by mělo být dle harmonogramu hotovo.

Rekonstrukcí projdou přístupové komunikace a z části dojde k vybudování nových komunikací. V prostoru sídliště vznikne 100 parkovacích míst, 5 míst pro parkování ZTP, úsporné led osvětlení, chodníky, přístřešky pro kontejnery a také dětské hřiště. „Stavbu budeme realizovat postupně tak, aby obslužnost sídliště zůstala zachována,“ uvedl náměstek primátora David Dinda.

O vítězi veřejné zakázky nerozhodla jen nabídnutá cena, ale také délka realizace. Díky tomu se původní termín zkrátil z 30 týdnů na polovinu. „Chceme všechny stavby zrychlit a otravovat lidem život v místě jejich bydliště co nejkratší dobu,” vysvětluje Dinda. Předpokládaný konec rekonstrukce je v září letošního roku a náklady dosahují necelých 9 milionů korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru