FOTO: Poznáte muže nakupujícího v Globusu? Policistům může pomoci objasnit trestný čin!
Poznáte muže na fotogragiích? Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Policisté šetří krádež, ke které došlo v prodejně hypermarketu v Chomutově v úterý 15. června odpoledne.

Neznámý pachatel tam měl jednu z nakupujících připravit o peněženku. Tu ženě vytáhl z otevřené kabelky, kterou měla u sebe na nákupním vozíku. Kromě finanční hotovosti v částce 1.200 korun tak seniorka přišla i o doklady a platební kartu.

Jednání zatím neznámého zloděje je prověřováno pro podezření z trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Policisté v souvislosti s šetřením této události pátrají po totožnosti muže, který je zachycen na fotografiích.

"Pokud někdo muže z fotografií pozná, může informaci o jeho totožnosti poskytnout na Obvodním oddělení Policie ČR Chomutov-Černovická, nám. T.G.Masaryka 1168, tel: 974 447 700, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případně na bezplatné telefonní lince 158," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

3006muzfoto3

3006muzfoto2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru