Auto po nehodě v Jirkově vylétlo ze silnice, málem trefilo autobusovou zastávku!
Foto: e-chomutovsko
Chomutov

Jirkov - Ke srážce dvou osobních aut došlo včera (čtvrtek 1. července) v ulici Dvořákova v Jirkově. Vůz vylétl po střetu ze silnice a dopadl těsně vedle autobusové zastávky.

Nehoda se stala krátce po poledni, její průběh popsala policie. "Řidič fábie jel po hlavní silnici směrem ke kruhovému objezdu nad Tescem. Podle prvotních informací z místa nehody se měl tento vůz při vyhýbání jinému vozidlu, které najíždělo na hlavní silnici, dostat do protisměru a tam se střetnout s vozidlem značky Škoda Octavia. Po srážce vylétla fábie ze silnice na chodník, zhruba dva metry od zastávky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Vůz, který nehodu zavinil, ujel. "Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru