VIDEO: Agresivní narkoman v Chomutově plival krev po strážnících! Skončil v poutech na záchytce
Reprofoto video, zdroj: FB městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Osobě, která ležela na chodníku a na nic nereagovala, byla svědky přivolána do ulice Černovická Zdravotnická záchranná služba a na místo dorazila též hlídka městské policie. Nakonec se na podněty strážníků muž probral, ale nedokázal sdělit, zda je v pořádku, ale rozhodně si byl jistý, že ho bolí záda a chce spát.

Po celou dobu byl při vědomí, mumlal nesrozumitelné věty a bylo zřejmé, že je pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky. Lékaři bylo rozhodnuto o převozu do nemocnice, ale vzhledem k tomu, že se začal vzpouzet, kopal kolem sebe, zatínal ruce v pěst a v rámci této nespolupráce hrozilo napadení hlídky a posádky ZZS, byla přiložena služební pouta k zajištění na převozním lůžku.

"Ani v sanitce nedokázal muž být v klidu a v ordinaci dokonce kopal kolem sebe, začala mu téct krev z nosu, kterou pak plival na přítomné zdravotníky i strážníky. Výzvám se vysmíval, tudíž byl muž přidržen na lůžku a obličej byl zakryt textilním ochranným prostředkem. Test na přítomnost návykových látek vyšel pozitivní na amfetamin/metamfetamin. Lékař rozhodl o převozu pacienta na záchytnou stanici v Teplicích hned poté, co byl léky zklidněn," popisují zásah chomutovští strážníci. Celá událost bude předána příslušnému správnímu orgánu.

0207mpchomutov

0207mpchomutov2

Foto zdroj: Městská policie CHomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru