FOTOREPORTÁŽ: S chomutovskými strážníky mezi bezdomovci na Solňáku. Většina jich je v pohodě, někteří kradou
Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Chomutov - Zavítali jsme společně se strážníky Městské policie v Chomutově do bývalého průmyslového areálu poblíž ulice Dukelská, kterému neřeknou místní jinak než na Solňáku.

Strážníci zkontrolovali několik opuštěných objektů, ve kterých v současnosti přespávají lidé bez domova. Většina z nich se zde chová velice slušně a kolem objektů si pravidelně uklízí. Bohužel stále se i zde najdou tací, kteří sem zavítají z důvodu svého obohacení převážně krádeži kovů.

Na takovou dvojici jsme při kontrole narazili i my. Vykutálený páreček bezdomovců zde podkopával koleje, údajně s vidinou nálezu železničních šroubů, které by odevzdali do sběrných surovin. Hlídka dvojici na místě ztotožnila, zjistila, zda nejsou v pátrání pro Policii ČR a poté, co všechny díry opět zahrabali, byli z místa vykázáni.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru