Strážníci v Chomutově zadrželi nebezpečného pachatele podezřelého ze závažného trestného činu!
Foto zdroj: FB městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Během kontroly parkoviště v ulici Zborovská byla hlídka oslovena Policií ČR, že pátrají po osobě, která je podezřelá ze závažného trestného činu. Strážníkům policisté ukázali i fotografii a sdělili jim lokalitu, kde by se měl muž pohybovat.

Vzhledem k tomu, že se jedná o nebezpečného pachatele, bylo třeba postupovat skutečně obezřetně a prohledávala se všechna vytipovaná místa a lokality, kde by se muž mohl zdržovat. V jedné z možných ulic si hlídka povšimla vozidla, do kterého nastoupila osoba v tmavém oblečení. Během kontroly jim neunikl muž na místě spolujezdce, který odpovídal popisu a fotografii hledaného.

Jeden ze strážníků využil zákonného oprávnění hrozby namířenou služební zbraní společně s výzvou, aby muž vystoupil z vozidla, lehl si na zem a dal ruce za záda. Muž výzvy uposlechl, podezřelý s hlídkou spolupracoval a byl v rámci zákona omezen na osobní svobodě do příjezdu Policie ČR, která si ho převzala k dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru