Moderní sociální zařízení, nové přechody, rekonstrukce na základce. Stavební sezóna v Chomutově je v plném proudu
Na základní škole Písečná v Chomutově se s posledním zvoněním rozezněly pracovní nástroje. FOto zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Moderní sociální zařízení v civilním krytu obrany, dvě nová místa pro přecházení a začátek rekonstrukce na ZŠ Písečná. „Stavební sezóna je v plném proudu. Jsem rád, že se nám daří realizovat projekty, které mají smysl,“ uvedl náměstek pro rozvoj a investice David Dinda.

Nová místa pro přecházení

Město Chomutov vybudovalo další místa pro bezpečné přecházení. V Dřínovské ulici upravilo chodník včetně zúžení vjezdu z Dřínovské ulice směrem k obchodnímu centru. Za 300 tisíc korun vznikla dvě místa pro přecházení a zpevněné plochy pro kontejnery.

Kryt civilní obrany se pyšní novým sociálním zařízením

TJ Baník Březencká má moderní sprchy a toalety. Stolní tenisté sídlí v krytu civilní obrany, kde město v červnu dokončilo celkem specifickou rekonstrukci. „Všudypřítomná železobetonová konstrukce dala stavební firmě zabrat. V objektu jsme vyměnili zastaralé vybavení za moderní. Na toaletách jsme snížili podhledy a dali jsme pryč plechové příčky,“ řekl náměstek primátora David Dinda. Celkové náklady na rekonstrukci činí 700 tisíc korun.

Letní prázdniny začaly a město zahájilo rekonstrukci na základní škole

Na základní škole Písečná v Chomutově se s posledním zvoněním rozezněly pracovní nástroje. V pavilonu A město Chomutov zahájilo plánovanou rekonstrukci. „Sociální zařízení v prvním patře spolu s původními obklady a dlažbou vybouráme. Umyvadla přemístíme na vhodnější místo a vznikne nám nový prostor, který poslouží jako šatna,“ doplnil náměstek David Dinda. Město v průběhu roku opravilo také obklady v jídelně a vymalovalo stěny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru