Kulturní léto v Chomutově pokračuje, blokové čištění má letní pauzu a kašna za radnicí je bez vody
Kašna za radnicí je prozatím bez vody. Foto zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Druhý týden letního programu Chomutov žije! začíná. V pátek 9. července se těšte na hudební večer. Skupina Retrosexuals zahraje v městském parku.

Kamencovým jezerem se rozezní hiphop v podání Prago Union a PSH. Víkend zahájí tradiční farmářské trhy na náměstí 1. máje. Sobotní odpoledne v parku patří vojenské tematice v podání vojáků z Muzea Na Kočičáku. V neděli 11. července se v altánku roztančíme s taneční školou Stardance. A večer přivítáme kapelu ExperiPent. Aktuální informace s podrobným programem naleznete na oficiálních stránkách města. Nově si také můžete za pomoci aplikace v mobilním telefonu načíst celý program přes QR kód.

Letní přestávka v blokovém čištění

Od 2. července do 2. srpna bude přestávka v komplexním blokovém čištění ulic. Technické služby města Chomutov začnou znovu s blokovým čištěním 3. srpna a budou pokračovat až do 1. září 2021. V rámci komplexního čištění ulic budou k dispozici také velkoobjemové kontejnery. Veškeré potřebné informace ohledně Technických služeb města Chomutova a blokového čištění spolu s konkrétními termíny naleznete na webových stránkách www.tsmch.cz.

Kašna za radnicí je prozatím bez vody

Každý rok město napouští kašnu v parku u městské radnice. Tento rok bohužel napuštěna nebude, jelikož dochází k velkému úniku vody z důvodu popraskaného dna. Město Chomutov nyní společně s Technickými službami města řeší možnosti opravy.

Setkání s úředníky z Annabergu

Třetím rokem se Statutární město Chomutov a Annaberg-Bucholz účastní projektu Otevřené a moderní úřady. Úředníci si v rámci vzdělávacích cest, workshopů a jazykových kurzů vyměňují zkušenosti. Cílem projektu je další rozvoj úřadů obou měst. A také optimalizace správních procesů a každodenního servisu pro občany. Při posledním setkání úředníků města projednala možnosti propagace prostřednictvím informačních center a propagačních materiálů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru