Největší nešvar řidičů na Chomutovsku? Překračují rychlost!
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Také v závěru minulého týdne se v souvislosti se začátkem letních prázdnin chomutovští policisté zapojili do celorepublikové dopravní akce.

Pozornosti policistů neuniklo 145 vozidel. Z tohoto počtu bylo zjištěno 44 přestupků. "Většina z nich spočívala v překročení nejvyšší povolené rychlosti jízdy (26x). Řidiči se však provinili také nepoužitím bezpečnostních pásů (2x), řízením vozidla v nevyhovujícím technickém stavu (4x) nebo držením telefonu za jízdy (1x). Tentokrát ani jeden z kontrolovaných řidičů nebyl pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky," sdělila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Většinu přestupků vyřídili policisté na místě uložením pokut v celkové výši 23.300 korun. Tři přestupky byly oznámeny k vyřízení příslušnému správnímu orgánu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru