OBRAZEM: Indiáni a jezdecká kavalerie svedli v Březně u Chomutova bitvu o zlato
Indiáni a jezdecká kavalerie svedli v Březně u Chomutova bitvu o zlato. Konalo se tam další pokračování Posledních indiánských válek. Foto: Jitka Fárová
Chomutov

Březno u Chomutova – Indiánka jako z dob náčelníka Vinnetoua a jeho přítele Old Shatterhanda se odehrála v Březně u Chomutova. Návštěvníci mohli vidět opravdu akční podívanou plnou střílení, rychlých koní a boje o zlato.

Pokračování Posledních indiánských válet bylo totiž tentokrát s podtitulem Zlato v Black Hills. Indiáni svedli bitvu s příslušníky vojenské kavalerie v čele s generálem G. A. Custerem v podání herce Václava Vydry.

Kromě akční bitvy byl součástí akce i doprovodný program, jako byly indiánské tance a nebo vystoupení několika country skupin.

foto

1307valky2

1307valky3

1307valky4

1307valky5

1307valky6

1307valky7

1307valky8

1307valky9

1307valky10

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru