Muž se zmocnil klíče od bytu a vylákal známého ven. Pak se tajně vydal pro konzoli
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté sdělili podezření 30letému muži, který měl před několika dny z bytu na sídlišti Kamenná odcizit herní konzoli a hru na disku.

Do obydlí svého známého původně přišel s dalšími lidmi na návštěvu. Přitom měl nepozorovaně sebrat klíč od bytu a další den vylákat muže bydlícího v bytě ven pod záminkou, že mu vrátí klíč, který měl být sebrán omylem. Když však známý z bytu odešel, nastala jeho chvíle. Za pomoci odcizeného klíče měl do bytu vniknout a sebrat tam zmíněné věci v hodnotě přibližně pět tisíc korun, které měl pak prodat.

Policisté šetřením zjistili, kdo měl za krádeží být a také se jim podařilo zajistit odcizenou herní konzoli a vrátit ji majiteli. Podezřelému muži z Chomutova může v případě odsouzení za spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody hrozit až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru