Chomutovance (43) vyšla krádež na benzínce. Pak ale udělala nepochopitelnou chybu
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Z pokračujícího přečinu krádeže je podezřelá 43letá žena z Chomutova. O „štěstí“ se podle policistů pokoušela hned dvakrát.

Na začátku května přišla v pozdních večerních hodinách na prodejnu benzínové čerpací stanice. Tam využila příhodného okamžiku a odcizila mobilní telefon patřící obsluze stanice. Odešla a mobil ihned prodala dalšímu muži. Z nepochopitelného důvodu se žena po chvíli na benzínku vrátila.

Prodavačka krádež telefonicky oznámila policii, která vzápětí na místo dorazila. Podezřelou ženu, která tam stále byla, policisté rovnou zajistili. Zjistili od ní, komu mobil prodala. Telefon se jim tedy podařilo získat zpět a vrátit ho jeho majitelce. Žena byla propuštěna, avšak po nějaké době pokoušela štěstí znovu.

Tentokrát se v červnu vydala do prodejny zlatnictví a předstírala zájem o koupi zlatých prstenů. Na prsty si navlékla dva prsteny v celkové hodnotě přes 8 tisíc korun, s kterými pak měla utéct a prodat je do zastavárny. Policistům se podařilo totožnost neznámé podezřelé zjistit a nalézt i prsteny prodané do zastavárny. Ty policisté zajistili a vrátili poškozené společnosti.

Za trestný čin krádeže hrozí ženě v případě odsouzení až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru