Vady na kráse jsou pryč. Kašna za chomutovskou radnicí je znovu plná vody
Kašna za chomutovskou radnicí je znovu plná vody. Foto zdroj: Město Chomutov
Chomutov

Chomutov – Vypadalo to, že se v letošním roce kašna za chomutovskou radnicí vody nedočká. Dno bazénku mělo značné vady na kráse a město Chomutov začalo řešit jeho opravu.

„Kašna za radnicí k našemu městu neodmyslitelně patří a bylo dost smutné, že začátkem léta nebyla v provozu. Nyní jsme kašnu provizorně opravili tak, aby znovu dělala radost návštěvníkům parčíku,“ uvedl primátor města Chomutova Marek Hrabáč.

Minulý víkend zaměstnanci magistrátu opravili praskliny betonovou stěrkou. Dno natřeli penetrací a na závěr přišla vrstva bazénového nátěru. Nyní je kašna znovu v provozu a společně s fontánou přikrášluje příjemné prostředí v parčíku za chomutovskou radnicí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru