Rytířský turnaj, dobová hudba i zábava. Zámek Červený Hrádek zve na Hradozámeckou noc
Ilustrační foto, zdroj: Web zámku Červený Hrádek
Chomutov

Červený Hrádek - Hradozámecká noc je každoroční akce pořádaná Národním památkovým ústavem již od roku 2010. Letošní Hradozámecká noc proběhne v sobotu 31. července i na zámku Červený Hrádek.

Těšit se můžete na prohlídky zámku s průvodci v kostýmech, rytířský turnaj, skupinu historického šermu, sokolníky, dobové tance, kejklíře, barokní ohňostroj, dobovou hudbu, dobové hry pro malé i velké, vlajkovou a bubenickou skupinu, ukázky řemesel a stánky s občerstvením.

Hlavním bodem programu bude „Rytířský turnaj na koních“. Rytíři se budou utkávat nejen na koni, ale i v pěších bojích. Celá historická scéna bude vyzdobena rytířskými stany, prapory a štíty.

Vstupné: základní 120 Kč, děti 60 Kč.

3007zamek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru