Tragický červenec na silnicích na Chomutovsku! Při nehodách zemřeli dva lidé, pět dalších se těžce zranilo
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - V průběhu prvního prázdninového měsíce vyjížděli policisté na Chomutovsku k 120ti dopravním nehodám. Dvě z nich skončily bohužel tragicky úmrtím účastníka.

Kromě dvou obětí utrpělo v červenci při nehodách pět osob těžká zranění, lehce bylo zraněno 20 lidí. Celkové škody dosáhly částky přibližně 6,43 milionu korun. Viníkům nehod byly uloženy pokuty ve výši 37.300 korun.


Psali jsme


"Řidiči motorových vozidel zavinili 101 nehod, řidiči ostatních vozidel měli na svědomí 3 kolize. Střet se zvěří byl policistům oznámen v červenci šestnáctkrát. I tentokrát byl ve většině případů příčinou nehod nesprávný způsob jízdy (78), dále nepřiměřená rychlost (14), a nedání přednosti v jízdě (10)," vyčetla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Dějištěm většiny střetů byly místní komunikace (40), následovaly silnice III. třídy (24), silnice I. třídy (20), parkoviště (17) a silnice II. třídy (15). Na dálnici řidiči bourali pouze třikrát, k jedné nehodě došlo i na polní cestě.

"Při řešení červencových dopravních nehod policisté v jedenácti případech zjistili u účastníka ovlivnění alkoholem," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru