Zajištěné věci. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy čelí 34letý muž z Chomutova, který je uživatelem pervitinu.

Podle zjištění policistů měl zmíněnou drogu předat v několika případech své známé, která je také uživatelkou pervitinu. Dále ho policisté viní z výroby a přechovávání této látky.

"Muž byl odhalen díky hlídce chomutovských policistů, kteří si v červenci během noci všimli v prostoru garáží v Chomutově podezřelých osob a vozidla, v kterém byl nalezen skleněný vál přikrytý tkaninou, pod kterou byl sáček s bílou krystalickou látkou. Policisté pak zadrželi podezřelé osoby a provedli prohlídky vozidla i garáže, kde se osoby předtím zdržovali. Kromě bílé krystalické látky a digitální váhy zajistili předměty a látky používané při výrobě pervitinu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Gologovská.

Poté, co vyšetřovatel muže obvinil z uvedeného trestného činu, podal podnět k jeho vzetí do vazby. Tomu státní zástupce a soudce vyhověl a muž byl převezen do vazební věznice. Za mřížemi může strávit v případě odsouzení až pět let.

foto - Zajištěné věci

0708pervitin

0708pervitin3

0708pervitin4

0708pervitin5

0708pervitin6

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru