Zajištěné kolo. Foto: Policie ČR
Chomutov

Jirkov - Minulý týden v noci přijali jirkovští policisté oznámení o krádeži jízdního kola, k němuž došlo před jednou z jirkovských restaurací.

Když barmanka kolem jedenácté večer restauraci zavírala, poslední host nasedl na její kolo, které si opřela o oplocení, a odjel. Dotyčná v ten moment přišla o značkové kolo pořízené za 58 tisíc korun.

Bez kola však žena nebyla dlouho. Policisté na základě získaných informací natipovali osobu možného pachatele a následně k věci vyslechli 41letého muže z Chomutovska, který se ke krádeži kola doznal. Ještě tu noc, kdy na něm odjel, ho prý prodal známému za tisícovku. Policisté kolo vypátrali a vrátili majitelce.

"Recidivista, který byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost odsouzen, tak nyní čelí podezření z trestného činu krádeže. Hrozí mu až tříleté vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru