Chomutovský Domov pro seniory na Písečné se pyšní novými výtahy i sociálním zařízením
Nové výtahy a sociální zařízení v domově pro seniory. Foto: Město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovský Domov pro seniory na Písečné se pyšní novými výtahy. „V Domově jsme nechali za 3 miliony korun vyměnit kabiny dvou nákladních výtahů, dvou osobních výtahů a také jsme nechali vyměnit šachetní dveře,“ řekl náměstek pro investice a rozvoj města David Dinda.

V letošním roce dostalo v Domově nový kabát také sociální zařízení. Stávající příčky z umakartu byly vybourány a nahradily je betonové tvárnice. Koupelny i toalety mají nově položený keramický obklad. Dále byly vyměněny rozvody vody, kanalizace a elektřiny. A v neposlední řadě jsou nainstalovány nové dveřní vstupy a sanitární předměty.

„Za 9 měsíců práce se městu podařilo sociální služby v Chomutově posunout o kus dál. Když k tomu připočteme nové sociální zařízení, které jsme dokončili letos v květnu, tak je to opravdu báječné a poslouží to dobré věci,“ doplnil náměstek pro sociální oblast Milan Märc.

Celková rekonstrukce sociálního zařízení vyšla město na 20 434 101 korun bez DPH.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru