AKTUÁLNĚ: Vězeň na útěku! Spolu s policií po něm pátrá i vrtulník s termovizí
Uprchlý vězeň. Foto: Policie ČR
Chomutov

Karlovarsko - Policisté pátrají po 35letém vězni, který dnes 13. srpna v dopoledních hodinách uprchl z věznice v Ostrově.

Muž je přibližně 171 až 173 cm, vysoké hubené postavy, má hnědé oči, kratší rozcuchané hnědé vlasy a menší strniště. Popis oblečení, které by v současné době měl mít hledaný muž na sobě, není znám. Vězeň vykonává trest odnětí svobody pro majetkovou trestnou činnost.

V současné době policisté po uprchlém vězni intenzivně pátrají a do pátrání byl zapojen také vrtulník s termovizí. Více informací k hledanému vězni zde (v případě, že odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

"Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání. V případě jakýchkoliv poznatků k pobytu nebo pohybu hledaného vězně, volejte na linku 158. Hledaný muž by neměl být nebezpečný, ale i přesto doporučujeme, aby se ho nikdo nepokoušel sám zadržet," uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru