Žena se zabydlovala v novém bytě, starý nábytek vyházela před dům
Vyházený starý nábytek. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Jirkov – Strážníkům chomutovské městské policie se podařilo dohledat dva bordeláře, kteří se nerozpakovali vyházet staré nepotřebné věci jen tak před dům. V jednom případě se haraburdí svérázným způsobem zbavila nájemnice, která se zrovna zabydlovala v novém bytě.

Kupa odloženého nábytku se objevila u popelnic v ulici Jirkovská. Strážníci viděli dvě děti, jak přidávají na hromadu další kusy. Když zahlédly vůz městské policie, rychle zaběhly do vchodu. Strážníkům tedy nezbylo nic jiného, než dům projít a vypátrat, kdo si tímto způsobem vyklízí byt. Zjistili, že starého nábytku se zbavuje nová nájemnice jednoho bytu. Žena dostala pokutu a vyházené židle se skříňkami si musela od popelnice odnést zpět.

1804nabytek2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru