Silnice I/7 z Chomutova směrem na Horu Sv. Šebestiána, kde v pravém jízdním pruhu stojí kamiony. Foto zdroj: ŘSD
Chomutov

Chomutovsko - K několika nehodám došlo ve čtvrtek ráno v Chomutově. Ta nejvážnější se stala v ulici Libušina, kde auto srazilo chodce.

K nehodě došlo před 7. hodinou ranní před zdravotním střediskem u bývalých válcoven trub a podle dopravního servisu Policie ČR na místo vyjížděly záchranné složky. Místo je s opatrností průjezdné.

Další nehoda je v ulici Březenecká, kde se střetla dvě osobní auta. Nehoda je bez zranění osob. A policie vyjížděla také k nehodě do ulice Blatenská u domu čp. 804, kde došlo rovněž ke srážce dvou aut.

Sníh a ledovka aktuálně komplikuje dopravu na silnici I/7 z Chomutova směrem na Horu Sv. Šebestiána, kde v pravém jízdním pruhu stojí kamiony. Technika zimní údržby vozovku nyní ošetřuje. "Projíždějte tímto úsekem prosím obezřetně," apelují na řidiče silničáři z Ředitelství silnic a dálnic.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru